Welkom
Inlognaam:

Wachtwoord:
Vergeet me niet

[ ]
Bezoek onze facebookpagina
maandag 06 juni 2022
Opendeurdag 30 jaar Afibel : Vrijdag 24 juni 2022
06 jun : 12:24  by William Keuninckx
Op Vrijdag 24 juni 2022 organiseren we weer een opendeurdag die volledig in het teken staat van 30 jaar Afibel. Noteer deze dag alvast in uw agenda.
De knaldrang is hoog en daarom geven we weer een super feestje met live muziek met hapjes en de nodige drank. Met Izzy als opwarmer en Trio BLUF als spetterende hoofdact van de avond, kan het alleen maar goed komen.

Ook aan de kleinsten is gedacht, met een Balloon artist. Laat jezelf verbazen door onze tafelgoochelaar en eet een lekkere wafel van ons bomma deskundig gebakken door Wes. Ook een lekker roomijsje van Nowies mag niet ontbreken.

Verder is er ook een en ander te winnen en hebben we dingen weg te geven.
TE WINNEN : LENOVO Laptop IdeaPad Core i3 t.w.v. 500 euro.
OOK TE WINNEN : 2 maal LENOVO Tablet Tab M10 , SAMSUNG Smartphone

Voor iedereen is er een goodybag en een cadeau.
Vergeet dus zeker niet in te schrijven voor de laptopwedstrijd.

Kortom, de afwezigen hebben deze keer echt ongelijk.
Wij rekenen op onze trouwe klanten om op 24 juni aanwezig te zijn zo dat we hun eens goed kunnen verwennen met al dat lekkers.

Kijk hier wat er allemaal op het programma staat

Graag inschrijven per email opendeurdag © afibelbvba.be of bellen naar 013 31.18.89 om te bevestigen dat u er ook bij zal zijn.
woensdag 20 april 2022
Wanneer moet de aangifte personenbelasting 2022 worden ingediend?
20 apr : 23:51  by William Keuninckx
Op de persconferentie van 26 april werden de indieningstermijnen bekend gemaakt. Vanaf vandaag is Tax-on-web ook opengesteld.

Volgende termijnen moeten gerespecteerd worden :

U dient uw aangifte zelf in:

op papier: uw aangifte moet ontvangen zijn ten laatste op 30 juni 2022.

via Tax-on-web 2021: u hebt daarvoor tijd tot 15 juli 2022. Dat kan vanaf vandaag.
Bij de eerste aangifte bleek echter nog niet alles op punt te staan. Verwacht wordt dat eerdaags alle mankementen uit Tax-on-web zijn opgelost.

U ontvangt een voorstel van vereenvoudigde aangifte.

Gaat u akkoord met het voorstel? Dan moet u verder niets doen.Gaat u niet akkoord met het voorstel en dient u aanpassingen in via het papieren antwoordformulier? Dan moeten we het formulier ontvangen ten laatste op 30 juni 2022.Gaat u niet akkoord met het voorstel en dient u aanpassingen in via Tax-on-web 2022? Dan hebt u daarvoor tijd tot 15 juli 2022.

U laat uw aangifte invullen tijdens de invulsessies van Fod Financiën.

Invulsessies worden georganiseerd van 2 mei tot en met 30 juni 2022.U maakt voor 6 mei een afspraak om bijstand van een medewerker van Fod Financiën te krijgen. Opgelet: hulp bij het invullen van de aangifte is niet meer mogelijk na 30 juni!

U laat uw aangifte invullen door een mandataris (boekhouder…).

Uw mandataris kan uw aangifte indienen via Tax-on-web 2021 tot en met 30 september 2022. Afibel heeft als mandataris wat extra tijd. Toch vragen wij om uiterlijk begin september alle documenten en info nodig voor het invullen van de aangifte te bezorgen.
Als u de papieren snel bezorgd en wij voor 31 augustus uw aangifte kunnen indienen, krijgt u sneller uw tegoed terug en moet u pas later betalen. Wacht dus niet te lang om ons alle stukken te bezorgen.

Ga naar pagina   <<        >>  
Nieuws Archief
 Belastingformulier nog maar eens dikker geworden by William Keuninckx - 26 mrt : 22:41 in Fiscaal nieuws
 Het Vlaams beschermingsmechanisme 11 aanvragen by William Keuninckx - 14 feb : 13:58 in Fiscaal nieuws