Welkom
Inlognaam:

Wachtwoord:
Vergeet me niet

[ ]
Bezoek onze facebookpagina
Over De Firma
Historiek van de firma AFIBEL Bvba
De firma Afibel werd opgericht in de lente van 1992.
Voormalig belastingscontroleur Lieven Schoeters en zijn vennoot William Keuninckx , richtten samen de firma op waarbij ze hun krachten bundelden om een ijzersterk team te vormen.
Teneinde het clienteel steeds optimaal van dienst te kunnen zijn, werd het team geleidelijk aan uitgebreid met bekwame medewerksters.

In oktober 1994 werd besloten om een tweede kantoor te openen om ook het Limburgse cliënteel een thuisbasis te geven. De gemeente Genk kreeg de voorkeur gezien haar centrale ligging. Wat bedoeld was als een bijkantoor, groeide uit tot een volwaardig tweede kantoor waar elke klant terecht kon. Door de zeer sterke aangroei van cliënteel werd de moeilijke beslissing genomen om het kantoor te Genk te sluiten en van uit het kantoor te Diest het clienteel te bedienen.
Zodoende kon er centraal gewerkt worden en een vlottere service verleend worden.
De regio waar wij ons cliënteel vinden werd geleidelijk aan verlegd naarVlaams Brabant.

Ruim 20 jaar werd er goed samengewerkt. Op 7 maart 2012 overleed Lieven Schoeters aan de complicaties van een maagbloeding. Om de continuïteit voor het cliënteel te verzekeren, besloot William Keuninckx om alleen het kantoor te leiden, bijgestaan door zijn bekwame medewerkers.

Het kantoor groeide en er werd een nieuw pand aangekocht in de Nieuwstraat gelegen aan de Leuvensesteenweg. Door dat het team telkens werd uitgebreid, was er nood aan een groter gebouw met voldoende parking voor het team en het clienteel. In 2015 telt het Afibel team reeds 6 vaste medewerkers onder leiding van de zaakvoerder. In 2022 zijn er 8 vaste medewerkers in het Afibel team.
In maart 2015 verhuisde het kantoor naar de huidige locatie Nieuwstraat 1 te 3290 Diest nadat het gebouw volledig werd gerenoveerd tot een kantoor voorzien van alle comfort.
Het nieuwe kantoorgebouw heeft een ruime parking voor het cliënteel en ligt kort bij de afrit van de autostrade en biedt voldoende plaats aan het uitgebreide team.

Op 30 mei 2017 vierde het kantoor zijn 25-jarig jubileum met een opendeurdag met live muziek en attracties. De opendeurdag was een succes door de vele aanwezigen. Door het grote succes wordt er nu elk jaar bij het begin van de zomer een opendeurdag gehouden als bedankje voor de klanten.Het 30-jarige jubileum werd op 24 juni 2022 gevierd met een opendeurdag in echte Afibel stijl.